Share |

Työpaikatright_papers.jpg

Tuloksiin sitoutunut rautainen asiantuntijajoukko

Haluatko liittyä joukkoomme? Olemme aina kiinnostuneita projektijohtamisen ja IT-konsultoinnin kokeneista ammattilaisista.

Seuraavassa hieman arvoistamme ja toimintatavoistamme.

Arvomme

Prismalaiset ovat työlleen ja sen tuloksille omistautuneita rautaisia ammattilaisia. Asiakastyytyväisyys ja työn laatu ovat meille erittäin tärkeitä arvoja. Olemme senioritason osaajia ja arvostamme muita tiimimme jäseniä jakamalla osaamistamme. Me uskomme itseemme.

Asiakaslähtöinen asenteemme ja annettujen lupausten pitäminen ovat yrityskulttuurimme kulmakiviä. Me olemme kaikki tehneet työtä muutaman vuoden takaisen uusmedia-, mobiili- ja pääomasijoitusbuumin keskellä ja erotamme realistisesti lupaavat ideat mahdottomista. Osaamme kokemamme perusteella arvostaa myös muita arvoja elämässämme - vapaa-aikaa, perhettä, ystäviä ja harrastuksia.

Olemme itsenäisiä ja aktiivisia - tartumme itse asioihin ja viemme niitä voimalla eteenpäin.

Kansainvälinen työympäristömme edellyttää meiltä erittäin hyvää viestintätaitoa sekä suullisesti että kirjallisesti - suomen lisäksi myös englanniksi, joka on pääasiallinen työkielemme.


Kiinnostuitko?

Koetko, että kuuluisit joukkoomme? Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihimme tai lähetä meille vapaamuotoinen hakemus CV:ineen osoitteeseen:

Jarmo Kinnula, toimitusjohtaja

etunimi.sukunimi@prismaconsulting.fi