Share |

Referenssitright_pen_calender.jpg

Tuloksellista ja laadukasta asiantuntijapalvelua

Näiltä sivuilta löydät esimerkkejä asiakasprojekteistamme sekä näkemyksiämme online- ja mobiilialan päivänpolttavista kysymyksistä.

Esimerkkejä asiakasprojekteistamme

Suurin osa asiakkaistamme on suuria, kansainvälisiä teollisuusyrityksiä, jotka ovat kääntyneet puoleemme saadakseen online- ja mobiiliprojektinsa palvelemaan yrityksen liiketoiminnallisia tavoitteita. Katso esimerkkejä projekteista, joita olemme menestyksekkäästi vieneet läpi.

Asiakkaamme

Prisma Consulting tunnetaan asiakaskunnassaan tuloksellisten ja laadukkaiden asiantuntija- ja projektijohtamispalveluiden tuottajana. Projektimme ovat usein asiakkaan liiketoiminnan kannalta kriittisiä tai ne kietoutuvat voimakkaasti asiakkaan sisäisiin operaatiohin tai myynti- ja markkinointitoimenpiteisiin. Lue lisää asiakkaistamme näiltä sivuilta.

Kuukauden kommentti

Kokemuksemme on arvostettua ja mielipiteistämme ollaan kiinnostuneita oman alueemme asiantuntijoina. Kuukauden kommentti -sivuilla prismalaiset kertovat näkemyksiään mielenkiintoisimmista informaatio- ja viestintäteknologia-alan kysymyksistä.