Share |

Henkilötright_recruitment.jpg

Tuloksiin sitoutunut rautainen asiantuntijajoukko

Prismalaiset ovat työlleen ja sen tuloksille omistautuneita rautaisia ammattilaisia. Asiakastyytyväisyys ja työn laatu ovat meille erittäin tärkeitä arvoja. Olemme senioritason osaajia ja arvostamme muita tiimimme jäseniä jakamalla osaamistamme. Me uskomme itseemme ja osaamiseemme.

Olemme järjestäytyneet niin että osa meistä prismalaisista on täysipäiväisiä, osa haluaa työskennellä osa-aikaisesti (ja yleensä projektikohtaisesti) ja joihinkin projekteihin hankimme asiakkaan luvalla sopivia osaajia yhteistyökumppaneiltamme.

Prisma Consultingin sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@prismaconsulting.fi.

Yhteyshenkilö

Jarmo Kinnulap10_160x240.jpg
Toimitusjohtaja, partneri
puh. +358 40 549 3219

Jarmo Kinnula on työskennellyt IT-alalla vuodesta 1993. Hänellä on pitkälle web-julkaisun historiaan ulottuva näkemys online-palveluiden kehityksestä, liiketoimintamalleista ja -prosesseista ja projektinjohtamisesta. Jarmo on määritellyt hyvään hallintotapaan perustuvan Online Governance -mallin jota Prisma Consulting on menestyksekkäästi soveltanut online-projekteissa.

Jarmo on kokenut projektijohtaja, joka on tottunut koordinoimaan kansainvälisten suuryritysten vaativia hankkeita. Ennen Prisma Consultingin perustamista vuonna 2001 Jarmo on vaikuttanut mm. pääomasijoittajayhtiö Tera Groupissa, PR-konsulttina Hill&Knowltonilla sekä Rissa&Järvisellä Lotus Notes -konsulttina ja projektijohtajana. Jarmo on ollut Project Management Instituten Suomen osaston (PMI Chapter Finland) hallituksen jäsen

Katso lisää LinkedIn:stä ((Master of Project Management, PMBOK, Prince2 etc)

Hallinto

Tiina Viman
puh. +358 50 544 5335