Share |

Asiakkaammeright_pen.jpg

Prisma Consulting tunnetaan asiakaskunnassaan tuloksellisten ja laadukkaiden asiantuntija- ja projektijohtamispalveluiden tuottajana. Projektimme ovat usein asiakkaan liiketoiminnan kannalta kriittisiä tai ne kietoutuvat voimakkaasti asiakkaan sisäisiin operaatiohin tai myynti- ja markkinointitoimenpiteisiin.

Asiakkaitamme ovat mm.

 •     YIT OY   
 •     Outokumpu Oy
 •     Itella Corporation
 •     Fortum Oyj
 •     Itella Oy
 •     Wärtsilä Oyj
 •     KONE Corporation Oyj
 •     Stora Enso Oyj
 •     Talentum Oyj
 •     Nokia Oyj
 •     Orion Oyj
 •     Onninen Oy
 •     Neste Oil Oyj
 •     Uponor Oyj
 •     Luvata Oy
 •     DNA Finland Oy
 •     TeliaSonera Finland Oy
 •     Elisa Oyj
 •     Lietuvos Telekomas
 •     Vodafone Group
 •     Wayport Inc.
 •     Maanmittauslaitos
 •     Metsäteollisuus ry


Lue tarkemmin asiakkaistamme:

Outokumpu Oyj
Outokumpu is an international stainless steel and technology company. Our vision is to be the undisputed number one in stainless, with success based on operational excellence.
 
Customers in a wide range of industries – from the process industry and industrial machinery to building, construction and electrical industry, transportation, electronics and information technology, as well as catering and households  – use our metal products, technologies and services worldwide. We are dedicated to helping our customers gain competitive advantage. We call this promise the Outokumpu factor.

Outokumpu operates in some 40 countries and employs 13 000 people. Annual sales is over six billion euro, of which some 90% is generated outside Finland. The Group s headquarters is located in Espoo, Finland. The parent company, Outokumpu Oyj, has been listed on the Helsinki stock exchange since 1988.

www.outokumpu.com

Kone Corporation Oyj
Vuonna 1910 perustettu KONE on yksi maailman johtavista hissi- ja liukuporrasyhtiöistä. Se tarjoaa asiakkailleen edistyksellisiä hissejä ja liukuportaita sekä monipuolisia ratkaisuja niiden kunnossapitoon ja modernisointiin. KONE huoltaa myös rakennusten automaattiovia. KONE mahdollistaa päivittäin turvallisen ja esteettömän liikkumisen sadoille miljoonille ihmisille joka puolella maailmaa. KONE palvelee rakennuttajia, rakentajia, rakennusten omistajia, suunnittelijoita ja arkkitehtejä 800 palvelupisteessä yli 40 maassa.

KONEen vuotuinen liikevaihto on noin kolme miljardia euroa ja henkilöstömäärä noin 27 000. Yhtiön B-sarjan osake on noteerattu Helsingin pörssissä vuodesta 1967.

Yli 95-vuotisen historiansa aikana KONE on pystynyt vastaamaan ympäröivän maailmaan muutoksiin ja luomaan uusia mahdollisuuksia kasvaa. Yhtiön johdon vakaus – saman perheen neljä sukupolvea – on luonut kannustavan ilmapiiriin jatkuvaan kehittymiseen.

www.kone.com

Stora Enso Oyj
Stora Enso is an integrated paper, packaging and forest products company producing publication and fine papers, packaging boards and wood products, areas in which the Group is a global market leader.

Stora Enso sales totalled EUR 12.4 billion in 2004. The Group has some 45 000 employees in more than 40 countries in five continents. Its annual production capacity is 16.4 million tonnes of paper and board and 7.7 million cubic metres of sawn wood products, including 3.2 million cubic metres of value-added products. Stora Enso s shares are listed in Helsinki, Stockholm and New York.

Stora Enso serves its mainly business-to-business customers through its own global sales and marketing network. A global presence provides local customer service. Customers are large and small publishers, printing houses and merchants, as well as the packaging, joinery and construction industries worldwide. The main markets are Europe, North America and Asia.

The Group has production facilities in Europe, North America and Asia. Its modern production capacity and the good integration between raw material, energy and efficient processes ensure production continuity.

Stora Enso is committed to developing its business towards ecological, social and economic sustainability. This commitment is demonstrated through its values and its environmental and social responsibility policy. Stora Enso is the only forest products company that has been included in the Dow Jones Sustainability Index (DJSI World) since it was launched in 1999. Stora Enso is also included in the FTSE4Good index.

www.storaenso.com

Talentum Oyj
Talentum on uuden ajan mediayritys, jonka menestys lähtee omista ihmisistä. Tuotamme korkealuokkaisia mediasisältöjä ja niihin liittyviä oheis- ja markkinointipalveluja. Talentumilla on taito ja järjestelmät kohderyhmien hallintaan, sekä tieto ja kontaktit taidon ylläpitoon ja kehittämiseen.

Lähdemme Talentumissa vahvasti kohderyhmien tarpeista. Haluamme olla insinöörien, juristien, ekonomien, it-ihmisten, lääkäreiden ja markkinoinnin osaajien äänenkannattaja.

www.talentum.com

Nokia Oyj
Nokia on johtava langattoman viestinnän yritys, joka pyrkii edistämään langattoman teollisuudenalan kasvua ja kestävää kehitystä. Sen tavoitteena on helpottaa ihmisten arkea tarjoamalla helppokäyttöisiä ja innovatiivisia tuotteita ja ratkaisuja, kuten matkapuhelimia, kuvaviestintä-, peli- ja mediasovelluksia sekä operaattoreille ja yrityksille suunnattuja ratkaisuja. Nokialla on laaja omistajapohja, ja sen osake on listattu neljässä pörssissä.

www.nokia.com

Orion Oyj
Orion on terveydenhoidon tuotteisiin erikoistunut konserni. Konsernin yksiköillä, Orion Pharmalla, Tukkukaupparyhmällä ja Orion Diagnosticalla on yhteinen, terveydenhoidon toimijoista koostuva asiakaskuntansa.

Orion keskittyy lääkäreiden, apteekkien, sairaaloiden, terveyskeskusten, klinikoiden, näiden asiakkaiden sekä terveydenhoidon muiden ammattilaisten palveluun. Tehtävänsä Orion tekee asiakaslähtöisesti, laadukkaasti, tehokkaasti ja kannattavasti.

www.orion.fi


Neste Oil Oyj
Neste Oil Oyj on yksi Pohjois-Euroopan johtavista itsenäisistä öljynjalostus- ja markkinointiyhtiöistä. Keskitymme korkealaatuisiin liikennepolttoaineisiin ja muihin korkeamman katteen tuottaviin, vähemmän ympäristöä kuormittaviin öljytuotteisiin. Neste Oilin liikevaihto vuonna 2004 oli 7 909 miljooaa euroa. Yhtiön palveluksessa on 4300 henkilöä. Neste Oil Oyj:n osake noteerataan Helsingin pörssissä.

Neste Oil jakaantuu neljään toimialaan: Öljyjalostus, Öljyn vähittäismyynti, Shipping ja Komponentit. Yhtiön toimintoihin kuuluu öljyn tuotanto, jalostus, myynti ja markkinointi, merikuljetukset ja Engineering-toiminta. Tuotteitamme ovat bensiinit, dieselpolttonesteet, lämmitysöljyt, raskaat polttoöljyt, lentopolttoaineet, bunkkerit, perusöljyt, bitumit, liottimet, LPG, voiteluaineet ja liikenteen pottonesteiden komponentit. Suurin osa tuotteista myydään kotimaahan. Viennin päämarkkinat ovat Pohjoismaissa ja Pohjois-Amerikassa.

www.nesteoil.fi

Uponor Oyj
Uponor on yksi johtavista talo- ja yhdyskuntatekniikan lämmitys- ja putkijärjestelmien toimittajista maailmassa. Tärkeimmillä toimialueillamme, nestekiertoisten lattialämmitysjärjestelmien sekä muovi-alumiini- ja kokomuovisten käyttövesijärjestelmien toimittajana Uponorilla on vahva ja ka