Share |

Projektijohtaminenright_pen_calender2.jpg

Onnistunut projekti edellyttää aktiivista suunnittelua ja johtamista

Onnistunut projekti vaatii aktiivisen projektipäällikön, joka suunnittelee, kontrolloi ja johtaa projektin. Kokenut projektipäällikkö kykenee minimoimaan riskejä, johtamaan muutoshallintaa, hakemaan päätöksiä ja varautumaan ennalta-arvaamattomiin tilanteisiin. Asiakkaan näkökulmasta hyvä projektipäällikkö merkitsee rahan ja ajan säästöä kuin myös riskienhallintaa.

Kokemus on valttia projektijohtamisessa

Prisma Consultingin konsultit ovat kokeneita projekti- ja ohjelmajohtajia. Jokaisella meistä on usean vuoden kokemus IT-, mobiili- ja online-projekteista.

Prisma Consultingin rooli

Prisma Consulting on järjestelmä-, sovellus- ja palvelutoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö. Asiakasprojekteissa paikkamme on asiakkaan sisäisessä organisaatiossa, mikä erottaa meidät suurimmasta osasta konsultointiyrityksiä, joiden tarjoomassa konsultointipalveluiden lisäksi on usein omia alustoja tai muita ratkaisuja. Riippumattomuuden ansiosta voimme aidosti ja hyvällä omallatunnolla istua asiakkaan puolelle pöytää ilman intressiristiriitoja.

Aina paras ratkaisu asiakkaan kannaltaprismamodelpienisuomi.gif

Prisma Consulting on neutraali ja toimittajista riippumaton. Siksi pystymme etsimään asiakkaillemme aina parhaan ratkaisun heidän tarpeisiinsa. Suosituksemme perustuvat faktoihin ja kokemukseemme.

Sitoutunut yritys, sitoutuneet ammattilaiset

Ulkopuolisena resurssina Prisma Consulting palvelee asiakastaan sitoutuneesti. Ulkopuolisen projektipäällikön etuna on se, että Prisman projektipäälliköt ovat usein projektissaan kokoaikaisesti ja hänellä on aina taustatukea, mikäli jotain ennalta-arvaamatonta sattuisi tapahtumaan. Prismalaiset ovat työlleen ja sen tuloksille omistautuneita rautaisia ammattilaisia.

Kysy lisää projektijohtopalveluistamme

Jarmo Kinnula
puh. +358 40 549 3219
etunimi.sukunimi@prismaconsulting.fi