Share |

Search Engine Marketingright_preparation.jpg

"Tietojen välittämiseen potentiaalisille asiakkaille ei yksinkertaisesti ole olemassa mitään Internet-hakuja vastaavia tai niitä parempia keinoja."
- Rod Banner, Banner Group -konsernin toimitusjohtaja


Hakukoneiden avulla kilpailuetua yrityksellesi

On sanottu, että 85 % kaikista yritysten sivuille päätyvästä web-liikenteestä on lähtöisin hakukoneista tai hakemistoista. Vaikka tätä väittämää onkin vaikea todentaa, selvää on, että hakukoneiden rooli on merkittävä yritysten välisillä markkinoilla mm. ostopäätöksiä tehdessä.

Olemme auttaneet useiden suuryritysten myynti- ja markkinointiorganisaatioita hakukoneoptimoinnissa. Tavoitteina on ollut yrityksen web-sivujen näkyvyyden parantaminen hakukonelistauksissa ja sitä kautta relevanttien myyntikontaktien luomisessa mm. tuotealueittain tai maantieteellisesti rajaten.


Miten voimme auttaa

Hakukonemarkkinointi on monitahoinen konsepti. Yrityksen tulee tietää, miten järjestää asiat yrityksen sisällä, miten kouluttaa sisäiset resurssit, miten rakentaa liiketoimintamallit ja -laskelmat sekä päättää mitä voidaan tehdä sisäisesti ja mitä on järkevää ulkoistaa. Prisma Consulting auttaa yritystäsi pääsemään alkuun ja löytämään hakukoneoptimoinnin ja hakukonemarkkinoinnin konsultit liiketoimintasi tarpeisiin.


Liiketoiminnan tavoitteet ovat avainvaikuttimia

Hakukoneprojektin tulokset ovat usein helposti mitattavissa. Jotta saavutettava hyöty olisi maksimaalinen, on tärkeää, että yrityksen liiketoiminta sekä web-sivujen tilanne analysoidaan. Hakukoneoptimointiprojektin tuloksena tuotetietohaut yrityksen Internet-sivuilla voivat kasvaa satoja prosentteja, mikä nostaa luonnollisesti myyntiäkin. Ota yhteyttä, niin kerromme, miten web-sivujesi näkyvyyttä voidaan parantaa. Löydät myös white paper -raportin hakukoneoptimoinnista raporttiarkistostamme.

Lisätietoa Search Engine Marketingista

Jarmo Kinnula
puh. +358 40 549 3219
etunimi.sukunimi@prismaconsulting.fi